miercuri, 10 decembrie 2014

Marsul de la Tancabesti, anulat?

Astazi e 10 decembrie 2014. De 10 zile astept ca vreun aurolac din sistem sa posteze pe siteul Noii Drepte fotografii de la marsul ce ar fi trebuit sa aiba loc la Tancabesti. Insa, nimic! Oare ce s-o fi intamplat? Responsabilul departamentului internet, altul decat cel care se ocupa de clonat “Pagini Aurii Germania” ori diferite IP-uri de cartier, cu ajutorul carora vindea filme porno cu minori fraierilor din vest, a ramas somer?

Pentru prima oara in istoria celor 15 ani de activism, membrii si simpatizantii, rudele si neamurile, postaci feisbuc, napocanews ori ai frontpress, turnatori ori ciripitori ai diferitelor structuri din sistem(kgb) ori mai stiu eu ce acoperiti ori descoperiti, au renuntat la marsul traditional de la Tancabesti ce avea loc in fiecare sfarsit de noiembrie al fiecarui an. Motivul? Se pare ca baietii s-au plictisit de atata dreapta si s-au sucit. Au disparut legionarii? Gata cu vrajeala si prosteala? Pentru ca erau prea expusi propriei prostii, legionarii de mucava, aia creati artificial in laboratoarele serviciilor, aia vopsiti, au ramas acasa. De ce? Probabil pentru ca in acest an, mai mult ca in oricare altul legionarilor de sistem le-a venit mintea la cap. Prea umblau ca prostii cu cioara vopsita de-i stia tot targul! Toata lumea cunostea cine sunt de fapt si din ce structuri provin. Cei din SIE, SRI, DGIPI, DIICOT ori din mai stiu eu ce grupari care, sanchi, lucreaza pentru siguranta nationala ori binele Romaniei, se pare ca s-au mai trezit nitel renuntand la legionarism. Ca deh, n-avea nici un rost sa cheltuie atatia bani spionandu-se ei intre ei!
Si totusi, liderul Tudor Ionescu nu a pus botul la ceea ce-i pregateau serviciile. Sursele mele de incredere din sanul familiei lui mi-au comunicat ca, dupa ce a revenit de la granita, unde autoritatile moldave l-au cadorisit cu o ditamai interdictia nelasandu-l sa patrunda in tara lor, a organizat un mars singular, unic. A coborat din autoturismul sau marca nemteasca si s-a indreptat in mars spre troita de la Tancabesti. 5 pasi a facut, salutand monumentul cu mana dreapta si degetul mijlociu. Pe urma s-a dus 2 metri mai incolo, usurandu-se cu mana stanga. A profitat de ocazie, asta pentru ca era singur, si a facut una mica dupa binecunoscuta expresie: "o labarim in toate domeniile!" In drum spre masina s-a impiedicat de un gratar uitat acolo de cine stie cine, neintelegand nimic din ceea ce i se intampla.

“Baga-mi-as picioarele, ca anul asta nu mi-a iesit! N-am reusit sa prostesc pe nimeni! Iar am contul gol!” zise acesta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu